Beskrivelse
Kalde:
- Pintxos servert på focacciabrød (gluten)
- Røkt ørret med spinat og asparges (fisk, melk)
- Serranoskinke, mozzarella og pesto (melk, nøtter)
- Spekemat, grønnsaker og frukt fra Middelhavet
- Sprø salat med sitron marinert kylling
- Sesongens grønnsaker med chimichurri
Varme:
- Hjemmelagde kjøttboller med spicy ratatouille (egg)
- Chili og hvitløks stekt scampi med bakt paprika (skalldyr)
- Pannestekt chorizo med aromasopp og sjalottløk
- Glaserte kylling klubber oriental (gluten, sesam, soya)
- Ovnsbakte grønnsaker
- Stekte små poteter med parmesan (melk)
Tilbehør:
- Hvitløk og rosapepper aioli (egg)
- Urte dipp (egg, melk)
- Chili dipp (egg, melk)
- Calypso dipp (egg)












