Beskrivelse
FORRETER:
- Panneristede scampi med mango og chili
- Koriander og ruccula salat, chilikrem (melk, egg)
- Serranoskinke gran riserva
- Fersk mozzarella og melonsalat, pesto (melk, nøtter)
- Røkt ørret med asparges og vårløk
- Dillstuede poteter og bruschetta (melk, gluten: hvete)
HOVEDRETTER:
- Helstekt oksefilet
- Ratatouille, grønne primører og bakt tomat
- Ovnsbakte små poteter med urter
- Timiansaus
- Filetto calypso (kalvekjøtt)
- Ovnsbakte meksikanske grønnsaker
- Spicy konjakksaus med paprika
- Ovnsbakte små poteter med urter (melk)
- Langtidstekt pepperkylling med sitron
- Glaserte rotgrønnsaker med urter
- Kremet estragonsaus og ovnsbakte små poteter med urter (melk)
- Alternative poteter:
- Fløte gratinerte poteter, Anna poteter i form, Røsti poteter
DESSERTER:
- Creme catalan med bringebærcoulis
- Eksotisk frukt (melk, egg)
- Frukt og bær salat
- Med mascarponekrem (melk, egg)
- Sjokolade pannacotta
- Pasjonsfruktsaus og bær (melk, soya)