Beskrivelse
Kalde:
- Pintxos servert på focacciabrød (gluten)
- Røkt ørret med spinat og asparges (fisk, melk)
- Serranoskinke, mozzarella og pesto (melk, nøtter)
- Varmrøkt pepperlaks (fisk)
- Asiatisk biffsalat med spicy dressing (sesam, soya, gluten)
- Marinert grønnsaker med chimichurri
Varme:
- Hjemmelagde kjøttboller med spicy ratatouille (egg)
- Chili og hvitløks stekt scampi med bakt paprika (skalldyr)
- Kylling i estragon med aromasopp og sjalottløk (melk)
- Glaserte kylling klubber BBQ (gluten: hvete, soya, bløtdyr, fisk)
- Ovnsbakte grønnsaker
- Stekte små poteter med urter og hvitløk
- Tilbehør:
- Hvitløk og rosapepper aioli (egg)
- Chili dipp (egg)
- Calypso dipp (egg)
- Urte dipp (egg, melk)